MIJATOVIĆ DEBITOVAO U MLS LIGI: Evo kako se pokazao (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2024

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz za početak.

MIJATOVIĆ DEBITOVAO U MLS LIGI: Evo kako se pokazao (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Debi u MLS ligi

Mladi srpski napadač Jovan Mijatović, koji je nedavno napustio Crvenu zvezdu i započeo svoju fudbalsku avanturu u Americi, debitovao je za ekipu Njujork Sitija na otvaranju sezone MLS lige. U porazu od Šarlota rezultatom 1:0, Mijatović je ušao u igru u 60. minutu, zamenivši Fernandesa. Iako nije uspeo da spreči neuspeh svog tima, ovo je za njega sigurno bio veoma važan korak ka adaptaciji u novoj sredini.

Težak poraz od Šarlota

 

 


Na samom početku meča, već u osmom minutu, Šarlot je postigao jedini gol, a Njujork nije uspeo da se oporavi i izjednači rezultat. Domaćin je bio bolji tokom celog meča, čak su imali priliku da povećaju vođstvo iz jedanaesterca, ali nisu uspeli da realizuju ni tu šansu.

Adaptacija na novu ligu

Mijatović je zabeležio svoje prve minute u novom klubu, ali je jasno da će mu trebati vremena da se potpuno prilagodi novoj ligi i okruženju. Iako nije ostvario značajan učinak tokom svog prvog nastupa, očekuje se da će se postepeno uklopiti u tim i pokazati svoj pun potencijal.


Potencijalni uspeh u MLS ligi

Podsetimo, Mijatović je nedavno prešao u Njujork Siti u transferu vrednom 10.000.000 evra, sa 15 odsto od naredne prodaje koji pripadaju Crvenoj zvezdi. Potpisao je ugovor do leta 2028. godine i izrazio svoje zadovoljstvo zbog novog koraka u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading