NEDELJNO JUTRO U BEOGRADU: Pogledajte kakvo je stanje na ulicama prestonice! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.02.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se gužva sutra u ovo vreme očekuje, današnje jutro je mirno.

NEDELJNO JUTRO U BEOGRADU: Pogledajte kakvo je stanje na ulicama prestonice! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Beogradu, kao i svaki vikend, u ovo vreme nema gužvi. Zbog mokrog kolovoza se savetuje opreznost, a gužva bi mogla da se očekuje tek u kasnijim satima.

Ovog jutra u prestonici prohodne su sve velike saobraćajnice, pa su i Slavija, i centar grada, i Autokomanda gotovo prazne i tek poneki autombil prođe.

Slično je i na mostovima, na Gazeli ima malo više vozila nego u drugim delovima grada, ali ne i gužvi i zastoja. Slično je i na Pančevačkom mostu, dok su Brankov i Plavi most ovog jutra prazni.

Stanje na putevima u Srbiji

U Srbiji su jutros dobri uslovi za vožnju a u drugom delu dana očekuje se veći broj vozila i pojačan saobraćaj na prilaznim putevima većih gradova, što donosi usporenu vožnju uz formiranje kolona na mestima gde je saobraćaj prilagođen radovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Poslednji dani februara i period dobrih vremenskih uslova sa pravim prolećnim karakteristikama i prijatnim dnevnim temeparturama vozačima donosi sigurniju vožnju i bezbednije putovanje. 

Prohodnost puteva je dobra, bez većih poteškoća i po uglavno suvim ili vlažnim kolovozima stiže se i do našim zimskih turističkih centara, navodi AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, dobijenim u 5.15 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza, a najduže čekanje za teretna vozila je na prelazu Batrovci - osam sati.

Na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, kamioni se zadržavaju 60 minuta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading