SVI NAVIJAMO DA ČELSI POBEDI LIVERPUL DANAS: ONA je VEĆ spremila iznenađenje za muškarce ako se to dogodi!

Autor:

Sport

25.02.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel počinje u 16 časova.

SVI NAVIJAMO DA ČELSI POBEDI LIVERPUL DANAS: ONA je VEĆ spremila iznenađenje za muškarce ako se to dogodi!

Foto: Instagram/wettastrid

Astrid Vet

Liverpul i Čelsi u okršaju za Liga Kup na Vembliju

Danas se odigrava veliki okršaj na stadionu Vembli, gde će se sastati Liverpul i Čelsi u borbi za trofej Liga kupa. Liverpul, rekorder sa devet trofeja, ulazi u utakmicu sa velikim samopouzdanjem nakon nedavnog ubedljivog trijumfa u Premijer ligi rezultatom 4:1. Navijači Liverpula se nadaju još jednoj pobedi, posebno imajući u vidu fantastičan skor trenera Jirgena Klopa protiv Maurusija Poketina. Nemac je izgubio samo jednom u 13 trenerskih dvoboja, a dobio je četiri, uključujući i finale Lige šampiona 2019. godine.

Obećanje modela i zvezde društvenih mreža


Međutim, veliku pažnju medija i navijača privuklo je obećanje 23-godišnje Engleskinje Astrid Vet, koja je model i zvezda društvenih mreža. Naime, ona je obećala da će objaviti video za odrasle ukoliko njen omiljeni tim, Čelsi, osvoji trofej na Vembliju. Ovo neobično obećanje izazvalo je različite reakcije među navijačima Liverpula, ali to nije pokolebalo Astrid, koja je čak izjavila da je već snimila i zakazala video za nedelju uveče, budući da je toliko uverena u pobedu svog tima.

Reakcije navijača i saljivi komentari

Ovo neobično obećanje izazvalo je različite reakcije među navijačima Liverpula, koji su se našalili na račun situacije, ali i izrazili nadu da njihov omiljeni tim pobedi. "Liverpule, molim te, imaš jedan posao", "Hvala Bogu, nikad nećemo videti tvoj video", "Želim da Liverpul pobedi više nego ikad", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Astridine objave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading