PRIČALI SU DA JE U GODINAMA, ON IM ZAPUŠIO USTA: Nemanja Matić PREPORODIO Lion!

Autor:

Sport

25.02.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa se totalno promenila od kada je stigao.

PRIČALI SU DA JE U GODINAMA, ON IM ZAPUŠIO USTA: Nemanja Matić PREPORODIO Lion!

Foto: Betaphoto

Nemanja Matić je definitivno ono što je trebalo Lionu. Prilikom odlaženja iz Rena i onog "cirkusa", naravno, počele su spekulacije o tome gde će nastaviti karijeru, dok su mnogi čak bili mišljenja da je previše mator da bi nastavio da igra na najvišem nivou, međutim, on je rešio da nastavi da igra u "Ligi petice" i čini se da uopšte nije pogrešio što je došao u Lion. Ruku na srce, maltene gde god da je odlazio pisali smo isti uvodni tekst, tako da Matić definitivno radi dobar posao, te ne čudi što su Lionci tako "zagrizli" za njega.

Da je tako, pokazuje upravo sledeći podatak. Naime, fudbaleri sa Park Olimpika su pre dolaska Srbina na 19 mečeva u Ligi 1 ostvarili svega četiri pobede. Matić je izabrao da dođe u "kuću koja gori" i uspeo je da ugasi vatru, a polako je gradi ponovo. Pretila je slavnom klubu relegacija u drugu ligu, ali od kada je stigao Nemanja iz Rena, Lion je pobedio sva četiri meča u francuskoj ligi, kao i jedan u Kupu - što je stopostotni učinak 5/5 i sada je mnogo dalje od opasne zone na 10. mestu.

U prva dva meča je bio menjan, ali od tada, čini se da Pjer Saž nema nameru da gleda svoj vezni red bez njega. Lion je slavio u "Olimpik" derbiju protiv Marseja, potom nad Monpeljeom, tada drugoplasiranom Nicom i na kraju Mecom. U Kupu su eliminisali takođe nimalo naivni Lil. Nemanja je u svakom od mečeva bio važna karika ekipe i sada je valjda svima jasno zašto ga je veliki Murinjo želeo sa sobom gde god je otišao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading