PREOKRET I POKER LIVERPULA: Redsi ŽELE titulu!

Autor:

Sport

21.02.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva utakmica i velika pobeda oslabljenih "redsa".

PREOKRET I POKER LIVERPULA: Redsi ŽELE titulu!

Foto: Tanjug/AP


Uzbudljiv meč 26. kola engleske Premijer lige doneo je veliku borbu između Liverpula i Lutona, a konačan rezultat od 4:1 u korist Liverpula iznenadio je mnoge. Poveo je Luton golom Čiedozija Ogbene u 12. minutu, ali je usledio spektakularan preokret Liverpula.


Liverpulov preokret započeo je u 56. minutu kada je Virdžil Van Dajk postigao gol, donoseći izjednačenje svom timu. Ovaj trenutak je bio prekretnica utakmice i pokazao je koliko je Van Dajk važan igrač za Liverpul.


Mladi Harvi Eliot bio je junak Liverpula postigavši gol u 90. minutu, čime je stavio tačku na meč i doneo konačnu pobedu svom timu. Njegov doprinos ekipi u ovom meču je bio od velikog značaja, posebno imajući u vidu da je Liverpul igrao gotovo bez cele prve postave.

 

 


Liverpul na vrhu tabele, Luton u borbi za opstanak

Ova pobeda je od velikog značaja za Liverpul koji zadržava prvo mesto na tabeli sa 60 bodova, četiri više od drugoplasiranog Mančester sitija. Sa druge strane, Luton se nalazi na 18. poziciji sa 20 osvojenih bodova i boriće se za opstanak u Premijer ligi do kraja sezone.

Šta nas očekuje u narednom kolu

U narednom kolu, Liverpul će gostovati Notingem Forestu, dok će Luton dočekati Aston Vilu. Očekuje se još jedna uzbudljiva fudbalska predstava u kojoj će ovi timovi pokušati da ostvare nove važne bodove.

Ovaj meč je još jednom potvrdio da u fudbalu nikada ne treba unapred otpisivati nijedan tim, te da se uvek može očekivati iznenađenje na terenu. Navijači Liverpula su sigurno bili zadovoljni viđenim na terenu, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u Premijer ligi.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading