TOME SE NIJE NADAO! Mijatović u VELIKOM problemu! Ne može da DEBITUJE za Njujork, a OVO je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

20.02.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Crvene zvezde pojačao filijalu Mančester sitija.

TOME SE NIJE NADAO! Mijatović u VELIKOM problemu! Ne može da DEBITUJE za Njujork, a OVO je glavni RAZLOG!

Foto: printscreen/Instagram

Doskrašnji napadač srpskog šampiona Jovan Mijatović, nedavno je predstavljen u Njujork sitiju, a već na startu suočio se sa neočekivanim problemom!

Mladi golgeter, naime, nije dobio P-1 vizu koja je neophodna za sve sportiste koji igraju u SAD. Ova situacija znači da neće moći odmah da zaigra za člana Siti grupe, već će morati da sačeka na svoj debi.

Crvena zvezda je zaradila impresivnih 10.000.000 evra od transfera Mijatovića, uz dodatnih 15 odsto od njegove naredne prodaje. Ovo je svakako značajan finansijski poduhvat za klub iz Beograda.

Foto: Newyork City

Jovan Mijatović na promociji u Njujork sitiju

Privremeno igranje za tim do 22 godine

S obzirom na poteškoće oko vize, Jovan Mijatović će privremeno nastupati za tim do 22 godine. Ovo može biti izazovno za mladog fudbalera, ali istovremeno prilika da pokaže svoj talenat i stekne dodatno iskustvo u novom fudbalskom okruženju.

Finansijski aspekt transfera

Transfer Jovana Mijatovića u Njujork siti doneo je značajne finansijske benefite Crvenoj zvezdi. Suma od 10.000.000 evra predstavlja značajan prihod za srpski klub, a dodatnih 15 odsto od narednog transfera obezbeđuje potencijalne buduće prihode od Mijatovićevog daljeg razvoja i eventualnog prelaska na drugi klub.

Iako je Jovan Mijatović trenutno suočen sa izazovima oko vize i neće odmah zaigrati za Njujork siti, transfer u SAD predstavlja značajan korak u njegovoj karijeri. Finansijski aspekti transfera su takođe impresivni za Crvenu zvezdu, otvarajući nove mogućnosti i perspektive za srpski fudbal. Sada preostaje da se sačeka rešenje oko vize i da popularni "Bekam" pokaže svoj talenat i doprinos na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading