KAKO JE MILAN PAVKOV DOŠAO U ČUKARIČKI? Poznato i hoće li debitovati protiv CRVENE ZVEZDE!

Autor:

Sport

19.02.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su bili u neverici kada se vratio u srpski fudbal.

KAKO JE MILAN PAVKOV DOŠAO U ČUKARIČKI? Poznato i hoće li debitovati protiv CRVENE ZVEZDE!

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Kao "bomba" odjeknula je vest da se Milan Pavkov, poznat kao ljubimac navijača Crvene zvezde, vraća u srpski fudbal kao novo pojačanje Čukaričkog. Pavkov je ušao u srca svih delija pre svega golovima Liverpulu na Marakani. Takođe, pored ta dva pogotka, centarfor je postigao mnoštvo važnih golova za vreme svog mandata u crveno-belom dresu. Partizanu u više navrata, Milanu, ali i u mnogim bitnim trenucima kada je Zvezdi "gorelo" u trci za šampionsku titulu, međutim, sada će se naći u drugoj ulozi - protiv crveno-belih.

Pavkov je poslednjeg dana prelaznog roka pojačao Čukarički, stigavši iz Al Fejhe iz Saudijske Arabije.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević otkrio je neke detalje o dolasku gorostasnog napadača za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević (Levo)

- Njegov agent Vorkapić je razgovarao sa mnom prethodnih nekoliko dana, od trenutka kad je Pavkov uzeo papire iz Al Fejhe. Neosporni su kvaliteti ovog igrača, može da nam pomogne u borbi za Evropu, u narednih nekoliko meseci. Sve je na njemu i na šefu struke Gordanu Petriću. Milan je dobar momak, kvalitetan i zahvalan igrač. Potpisali smo ugovor na godinu dana. Prošao je već deo priprema sa svojim bivšim klubom u Dubaiju, poslednje dve nedelje je ovde, trenirao je individualno. Čekamo da stigne sertifikat i potom će biti u kombinaciji za sastav tima, a do tada će već uveliko trenirati sa ekipom, rekao je Matijašević.

Sudbina je htela da Čukarički naredni meč odigra upravo protiv Crvene zvezde 24. februara, a, ukoliko sve prođe kako treba, Pavkov će na Banovom brdu debitovati protiv kluba u kom se proslavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading