EKSKLUZIVNO: MILAN PAVKOV SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL! "Bomba!"

Autor:

Sport

16.02.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba!

EKSKLUZIVNO: MILAN PAVKOV SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL! "Bomba!"

Foto: Starsport

Slavlje Milana Pavkova posle gola u Lučanima

Milan Pavkov se vraća u srpski fudbal kao pojačanje Čukaričkog

Milan Pavkov, poznat kao ljubimac navijača Crvene zvezde, vraća se u srpski fudbal kao novo pojačanje Čukaričkog, ekskluzivno saznaje "Kurir"! Ova vest izazvaće veliko interesovanje navijača i ljubitelja fudbala širom Srbije, a Pavkov je na Banovo brdo došao kao slobodan igrač. Robusni centarfor je raskinuo ugovor sa Al Feihom u Saudijskoj Arabiji i potpisao za "brđane".

Potvrda vernosti Čukaričkom


Pavkov je već stavio potpis na vernost novom klubu, što će dodatno uzbuditi navijače Čukaričkog. Njegovo iskustvo i talenat mogu biti ključni faktori za uspeh ovog tima u narednim takmičenjima.
Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Golovima Liverpulu u večnost


Povratak Milana Pavkova u srpski fudbal kao pojačanje Čukaričkog definitivno je jedna od najzanimljivijih vesti u poslednje vreme. Očekuje se da će njegovo iskustvo, talenat i posvećenost doprineti uspehu novog kluba, a navijači već s nestrpljenjem očekuju njegov debi u dresu "brđana".

Podsetimo, Pavkov je ušao u srca svih delija pre svega golovima Liverpulu na Marakani. Takođe, pored ta dva pogotka, centarfor je postigao mnoštvo važnih golova za vreme svog mandata u crveno-belom dresu. Partizanu u više navrata, Milanu, ali i u mnogim bitnim trenucima kada je Zvezdi "gorelo" u trci za šampionsku titulu. "Brđani" sigurno njegovim dolaskom dobijaju ogromno pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading