UŽASNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Na Marakani ostali BEZ "KAPITALCA"!

Autor:

Sport

15.02.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se neće svideti delijama.

UŽASNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Na Marakani ostali BEZ "KAPITALCA"!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Crvena zvezda je imala velike planove za fudbalska pojačanja ovog leta, ali su se ti planovi sada izjalovili.

Naime, dugotrajni pokušaji dovođenja Seol Jung-Vua iz Ulsan Hjundaija nisu urodili plodom, jer je korejski levi bek odlučio da ostane u svom klubu umesto da pređe u Crvenu zvezdu ili bilo koji drugi evropski klub.

Iako je prvobitno iskazivao želju da se preseli u Evropu, nakon Azijskog kupa Seol je promenio mišljenje i rešio da sačeka bolju ponudu sledećeg leta.

 

 


Crvena zvezda je uložila napore kako bi dovela Seola, čak nudeći 700.000 evra Ulsanu za njegov transfer.

 

 

Takođe, i Marko Marin je bio uključen u pregovore, boraveći čak i u Dohi na Azijskom kupu gde se razgovaralo o mogućem prelasku Seola u Crvenu zvezdu. Interesovanje za Seolom postojalo je i van Evrope, s klubovima poput Vest Hema i Fenerbahčea koji su takođe iskazali interesovanje za ovog talentovanog korejskog fudbalera.


Iako je bilo planirano da Seol pređe u Evropu, njegova odluka da ostane u Ulsanu znači da će se njegova karijera razvijati u Aziji bar još jednu sezonu. Očigledno je da Seol želi da sačeka i vidi kakve će se ponude pojaviti sledećeg leta pre nego što donese konačnu odluku o svojoj budućnosti. Ova situacija predstavlja iznenađenje za mnoge navijače, ali takođe ukazuje na to da Seol ima visoke ambicije i da želi da odabere najbolju moguću opciju za svoju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading