OSVAJAČ VIMBLDONA JE REKAO SVOJE: Sinera mogu da pobede SAMO DVA ČOVEKA! Najavio KADA JE ĐOKOVIĆEV KRAJ!

Autor:

Sport

18.02.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava velikog igrača.

OSVAJAČ VIMBLDONA JE REKAO SVOJE: Sinera mogu da pobede SAMO DVA ČOVEKA! Najavio KADA JE ĐOKOVIĆEV KRAJ!

Foto: Starsport

Posle poraza Novaka Đokovića od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, počelo je teniskim svetom da se bruji o potencijalnoj smeni generacija koja polako stupa na snagu. Niko ne može da otpiše svetskog broja jedan, i to je sigurno, ali poraz kralja Melburna u njegovoj kući, mnoge je naterao na razmišljanje: Ko je trenutno najbolji?

Nekadašnji šampion Vimbldona, Rihard Krajiček je dao svoje mišljenje na ovu temu. On je za "Gazetu" naveo da su trenutno jedina dva čoveka u stanju da pobede Sinera, upravo Đoković, i mladi Španac, Alkaraz. On je Italijana takođe uporedio sa Andreom Agasijem po karakteristikama na terenu. 

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Siner

- Ako uporedimo Sinera sa igračem njegovog vremena, nema sumnje: to je Andre Agasi.Ove godine jedino možda Đoković može da pobedi protiv njega. Možemo tu možda dodati i Alkaraza, ali pored njih, niko u ovom trenutku nije sposoban da trijumfuje protiv Sinera. Naravno, ukoliko je zdrav i spreman. Ova godina i dalje može da bude izbalansirana, ali, ukoliko ne ove, onda sledeće dolazi do zaokreta, kada će Španac i Italijan podeliti titule i Slemove - rekao je Krajiček. 

Foto: printscreen/x.com

Rihard Krajiček

Krajiček je najveći uspeh u karijeri ostvario osvojivši britanski Grend Slem 1996. godine. Jedini je Holanđanin koji je uspeo da osvoji tituli najvišeg nivoa, a takođe je i jedini čovek koji je uspeo da pobedi Pita Samprasa na Vimbldonu između 1993. i 2000. godine. Najviša pozicija na turu bila mu je četvrta davne 1999. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading