I KADA GUBI, TREBA GA SE PLAŠITI! Za NJEGA, Novak Đoković je UVEK FAVORIT!

Autor:

Sport

09.02.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike pohvale stižu sa svih strana.

I KADA GUBI, TREBA GA SE PLAŠITI! Za NJEGA, Novak Đoković je UVEK FAVORIT!

Foto: Tanjug/AP

Čuveni bivši teniser, Tim Henman, nedavno je izneo svoje mišljenje o trenutnom stanju na ATP turu.

On ističe da, uprkos pojavi nove generacije tenisera poput Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, Novak Đoković i dalje ostaje glavni favorit za osvajanje najvećih trofeja.

- Đoković ostaje igrač kojeg treba pobediti. Osvojio je tri od četiri najveća turnira prošle godine. Sam je priznao da nije igrao dobro u polufinalu u Melburnu, ali i dalje je on taj kojeg treba pobediti - zaključio je Britanac.

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman

Henman je naglasio da je uzbudljivo videti nova rivalstva i mogućnosti koje se otvaraju sa dolaskom mladih igrača, ali da ipak ostaje uveren da je Novak i dalje igrač kojeg treba pobediti.On smatra da će ova nova generacija tenisera doneti uzbudljiva rivalstva na najvećim turnirima, ukoliko budu izbegli povrede. Promene u teniskom pejzažu obećavaju uzbuđenje i neizvesnost u budućim turnirima.

- Ako se Alkaraz i Siner ne budu povređivali, često će se susretati na najvećim turnirima. To što imamo ta nova rivalstva i to u mladom igračkom dobu sa bezbroj mogućnosti je veoma uzbudljivo-  izjavio je Henman.

Za dobrim konjem diže se najveća prašina, a kao da još uvek nisu naučili da se samo Novak pita.

Mentalna snaga najboljeg u istoriji je nešto što nije viđeno nikada, ni u jednom sportu.

Novak će napuniti baterije, a onda u nastavku sezone, teško mladim generacijama.

Poslednji put su Đokovića ovako otpisivali kada je izgubio finale Vimbldona od Alkaraza prošle godine, a on je odgovorio titulom na US openu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading