SLAVNA TENISERKA NE BRINE ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak je propustio šansu u Melburnu, ali ostale NEĆE!

Autor:

Sport

09.02.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavila novu dominaciju najboljeg svih vremena.

SLAVNA TENISERKA NE BRINE ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak je propustio šansu u Melburnu, ali ostale NEĆE!

Foto: Tanjug/AP

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli smatra da će Novak Đoković imati još jednu uspešnu sezonu. 

Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je eliminisan u polufinalu Australijan opena, a Francuskinja očekuje da će stvari doći na svoje u nastavku godine. 

- Novak je imao izuzetnu 2023. Ovu je počeo nekako istrošeno, umoran. Posle Australijan opena postoji još nekoliko ključnih tačaka za Novaka - rekla je Bartoli, pa dodala u istom tonu:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Marion Bartoli

- Mislim da bi trebalo da se dobro odmori i napuni baterije pre Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara. Biće to izazovna sekvenca za osvajanje, dve promene podloge, ali trebalo bi da bude spreman. Mladi ga opasno pritiskaju, mada neuspeh na Australijan openu ostaje po meni samo nesrećan splet okolnosti - istakla je nekadašnja šampionka Vimbldona i svojevremeno sedma na WTA listi.

Upozorava da Novaka ne treba otpisivati. 

- Ne možemo da kažemo da ovaj poraz znači kraj, to je prerano. Novak je propustio šansu u Melburnu, ali neće u ostatku sezone, to mogu da vam garantujem - zaključila je Bartoli.

Đoković je, podsetimo, najavio da će pauzirati tokom februara i vratiti se na teren tek početkom marta, tačnije, na Mastersu u Indijan Velsu.

Suvereni vladar ATP liste uživa u čarima Italije i svojoj "prvoj ljubavi" skijanju, a slobodne trenutke provodi u krugu porodice. Društvo mu prave supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading