IMA 39 GODINA I NEVINA JE: Sa 17 je zbog ovoga "PRESEKLA" i nikada nije LEGLA sa muškim polom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je imala 17 godina odlučila je da neće imati odnose.

IMA 39 GODINA I NEVINA JE: Sa 17 je zbog ovoga "PRESEKLA" i nikada nije LEGLA sa muškim polom

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/yvonneorji/?hl=en

Komičarka Ivon Ordži, poznata po ulozi Moli Karter u humorističnoj seriji "Nesigurna", govorila je o pritiscima jer ima 39 godina i nevina je.

Ordži je godinama bila otvorena o svojoj nevinosti, a u govoru 2017. na tu temu rekla je da je čekala da ima se*s do udaje zbog svoje hrišćanske vere – samo još nije našla pravog muškarca.

Ordži je rekla za dokumentarnu seriju iz 2016. "Se*s. U pravu. Sada" da je bilo teško igrati se*sualno slobodnu Moli. Ali ona je u epizodi 7. septembra podkasta komičarke Čelsi Hendler "Draga Čelsi" rekla da je "zapravo veoma srećna" zbog svoje odluke da nema odnose.

Takođe, ispričala je da je sada spremna da bude u vezi sa nekim ko želi i razume sve što ona javno "iznese na sto", piše "Business Insider".

Foto: Instagram foto/yvonneorji

Ivon Ordži je nevina iako ima 39 godina

Komičarka je rekla da oseća "toliki pritisak" na sastancima: "šta ako želi da ima se*s sa mnom, šta da kažem, šta ako mu se ne svidim kada mu kažem da sam nevina?"

Ali, sada shvata da je ona "ta devojka" i da će postojati momci koji neće da budu sa njom jer je devica.

Iako je mislila da je spremna za brak i se*s kada je imala 35 godina, oseća da je sada najspremnija da bude u posvećenoj vezi koja će zapravo trajati.

Ordži je rekla da je želela da izgubi nevinost sa 18 godina, ali je prešla u hrišćanstvo kada je bila "spašena" sa 17 i po godina i obećala da će sačekati dok se ne uda da bi imala se*s. Glumica je trenutno slobodna, ali u prošlosti je imala veze u kojima je uživala, iako nisu imali odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading