FOTO UBOD: Nećete verovati šta Novak nosi oko vrata u Australiji (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

14.01.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković nigde ne ide bez toga.

FOTO UBOD: Nećete verovati šta Novak nosi oko vrata u Australiji (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo put ka odbrani titule na Australijan openu, pošto je u prvom kolu savladao mladog Hrvata Dina Prižmića.

Međutim, Nole je dosta teže nego što je to iko očekivao došao do pobede protiv totalnog autsajdera. Srbin je slavio tek posle više od četiri sata igre, što je ujedno bio i njegov najduži meč ikada, kada je u pitanju prvo kolo nekog grend slem turnira.

Velike probleme je mladi 18-godišnji Hrvat pravio iskusnom Srbinu, koji je posle meča u superlativu pričao o svom rivalu, dodavši da mu je svašta prolazilo kroz glavu.

Noletovi navijači su pre meča bili zabrinuti zbog njegove povrede ručnog zgloba, ali ih je ohrabrilo to što prvi reket planete nije imao nikakvu bandažu oko ruke, već samo znojinicu. Isti aksesoar je Đoković imao i na zglobu leve ruke.

Međutim, te dve znojinice nisu jedino što je Novak imao na sebi, osim naravno odeće.

Naime, srpski as je oko vrata, a ispod majice nosio krst, što se videlo u jednom trenutku kada se na klupi presvlačio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv domaćeg tenisera, samo za sada još nije poznato protiv kog, pošto Australijanci Aleksej Popirin i Mark Polmans tek u ponedeljak igraju svoj meč prvog kola.

Australijan open počeo je u nedelju i traje do 28. januara, a titulu brani Novak Đoković, koji je do pehara stizao na svoja poslednja četiri učešća u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading