ZVEREV JE ZVER KADA IGRA ZA DOMOVINU: Nemačka OSVOJILA Junajted kup!

Autor:

Sport

07.01.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan duel i pobeda.

ZVEREV JE ZVER KADA IGRA ZA DOMOVINU: Nemačka OSVOJILA Junajted kup!

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Teniska reprezentacija Nemačke šampion je Junajted kupa u Australiji. Nemci su u finalu savladali Poljsku rezultatom 2:1, a odlučujući bod doneom im je mešoviti dubl u sastavu  Aleksandar Zverev - Laura Sigmund., koji je pobedio Igu Švjontek i Huberta Hurkača 2:1 u setovima 6:4, 5:7, 10:4.

Prvi poen Poljskoj donela je Iga Švjontek, koja je savladala Nemicu Anđelik Kerber 6:3, 6:0. Nemcima je potom izjednačenje doneo Aleksandar Zverev, koji je nakon velike borbe pobedio Huberta Hurkača 6:7 (3:7), 7:6 (8:6), 6:4.

 

 

Ima nešto u partijama Aleksandra Zvereva kada nastupa za domovinu. Saša je za svoju zemlju osvojio Olimpijsko zlato u Tokiju.

Bio je Aleksandar na ivici ponora, Hurkač je u drugom setu propustio dve meč lopte. Zverev je uspeo da se spase, osvoji set, a potom i treći i donese izjednačenej svojoj zemlji.

Smogao je snage da igra i mešoviti dubl, a pokazao je da je u izvanrednoj formi pred prvi gren slem turnir sezone Australijan open koji počinje 14. januara.

Zverev će biti jedan od favorita iz senke i velika konkurencija našem Novaku Đokoviću na putu do rekordne 11 titule na prvom gren slemu sezone.

Podsetimo, Srbija je na Junajted kupu eliminisana u četvrtfinalu od strane Australije, a sve je bilo gotovo nakon singla gde su Novak Đoković i Natalija Stevanović doživeli poraze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading