DE MINOR U ČUDU NAKON POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: Ljudi, savladao sam NAJBOLJEG TENISERA U ISTORIJI!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac ponosan!

DE MINOR U ČUDU NAKON POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: Ljudi, savladao sam NAJBOLJEG TENISERA U ISTORIJI!

Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Aleks de Minor slavi veliki uspeh! On je sa ponosnom izjavio da je prezadovoljan pobedom protiv najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića u prvom meču četvrtfinala Junajted kupa.

De Minor je, podsetimo, danas u Pertu pobedio srpskog tenisera sa 6:4, 6:4. i doneo prvi poen Australiji protiv Srbije u četvrtfinalu Junajted kupa. Nakon toga, 2:0 i plasman u narednu rundi "kengurima" je doneo miks dubl.

- Ovo je poseban trenutak za mene. Đoković je neverovatan igrač, toliko je uradio za ovaj sport. Izgleda mi sve ovo fantastično, nestvarno, srećan sam što sam to uradio u Pertu. Ponosan sam što mogu da kažem da sam uspeo da pobedim najvećeg tenisera svih vremena - rekao je De Minor posle meča u razgovoru sa Džimom Kurijerom.

Ovo je bio drugi međusobni duel srpskog i australijskog tenisera, a prvi trijumf De Minora. Đoković je prošle godine na Australijan openu pobedio De Minora 6:2, 6:1, 6:2.

- Nisam mogao da igram gore nego tada! Kada igrate sa njim morate da verujete u sebe, šta god, samo da se borite do kraja. Danas je bio moj dan i veoma sam srećan zbog te pobede. Mnogo mi to znači, hvala vam mnogo na podršci - dodao je australijski teniser.

De Minor je istakao da je dobro servirao na današnjem meču sa Đokovićem, koji je imao problema sa povredom ruke.

- Ti udarci su došli zbog toga što mnogi nisu verovali u mene. Sada sam im dokazao da greše. Nikad neću biti najbolji, ali moram da se adaptiram, da pokažem varijacije i različite stilove tenisa. Danas sam uspeo u tome - zaključio je De Minor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading