ZNAO SAM DA NEĆU BITI NA 100 OSTO: Đoković ZABRINUT, PROGOVORIO o Australijan openu!

Autor:

Sport

03.01.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I najboljima se dešava.

ZNAO SAM DA NEĆU BITI NA 100 OSTO: Đoković ZABRINUT, PROGOVORIO o Australijan openu!

Foto: Printscreen/Twitter

Australijski teniser Aleks de Minor slavio je protiv Novaka Đokovića na Junajted kupu sa 2:0 (6:4, 6:4), a za taj rezultat je najzaslužnija povreda Noletove desne ruke, bez koje bi svakako bilo drugačije. 

Meč je obeležilo dešavanje tokom meča kada je Đoković baš zbog pomenutog bola zatražio lekarski tajmaut, a sudija je odbio da ga dozvoli.

Đoković je posle meča istakao da je očekivao ovakav tok. 

Znao sam da verovatno neću da budem 100% fizički, emocionalno, mentalno u igri u prvoj nedelji sezone. Niti sam to očekivao. Nisam bio na svom nivou, ali to je bio samo jedan od ovih dana kada se nisam osećao najbolje na terenu, a protivnik je igrao veoma dobro - rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

Republika

Foto: twitter

Đoković posle jučerašnje pobede Srbije nad Češkom

Međutim, činilo se da je rekordni desetostruki pobednik Australijan opena optimističan kada je u pitanju prevazilaženje problema sa zglobom uoči prvog grend slema u sezoni.

- Mislim da ću biti dobro, da budem iskren. Povreda zgloba jeste imala veliki uticaj, posebno na forhend i servis. Ali, imam dosta vremena, mislim da ima dovoljno vremena da se dovedem u pravu formu za Australijan open - dodao je reket broj jedan na svetu.

Za kraj je istakao da vrlo dobro zna kako da se nosi sa ovom situacijom.

- Proces mi nije nepoznat. Nije neobično. Toliko sam puta bio u ovakvoj situaciji i znam šta treba da uradim zajedno sa timom da se spremim... Nadam se da neću biti povređen ovaj put. To je ono na čemu ćemo raditi, da dovedem svoje telo u pravu formu, optimalno stanje, tako da mogu da nastupam na visokom nivou tokom, nadam se, celog Australijan opena - istakao je Novak Đoković.

Australijan open 2024. godine igraće se od 14. do 28. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading