ĐOKOVIĆ SE OGLASIO O SKANDALU U PERTU: Evo ŠTA je srpski teniser imao da kaže na SRAMNU odluku arbitra da mu NE DOZVOLI tajm-aut!

Autor:

Sport

03.01.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je to imalo uticaja na konačan rezultat.

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO O SKANDALU U PERTU: Evo ŠTA je srpski teniser imao da kaže na SRAMNU odluku arbitra da mu NE DOZVOLI tajm-aut!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Australijski teniser Aleks de Minor slavio je protiv Novaka Đokovića na Junajted kupu sa 2:0 (6:4, 6:4), a za taj rezultat je najzaslužnija povreda Noletove desne ruke, bez koje bi svakako bilo drugačije.

Ono što je još više razljutilo navijače iz Srbije je neprijatna scena koju je svetski broj jedan doživeo. Naime, Novak je imao određenih problema sa zglobom, ali ovog puta problem nije bio njemu, već je Đoković zatražio lekarsku pomoćali usled nove povrede. Potom je usledio šok

Sudija je odbio da dozvoli lekarski tajmaut. Arbitar je procenio da je srpski teniser zakasnio sa zahtevom za pauzu, iako ju je želeo još prethodni gem. 

O situaciji koja je razbesnela sve navijače i igrače Srbije govorio je nakon meča Novak.

- Tražio sam medicinski tajm-aut, ali je on rekao da ne mogu da ga dobijem. Možete da dobijete pauzu samo ako povreda već postoji, objasnio mi je. Nisam razumeo šta to znači. Rekao je da sam mu rekao da se popravlja, pa da zbog toga ne misli da treba da dobijem medicinski tajm-aut. Rekao sam da se popravlja pre meča, ali kada je meč počeo juče i posebno danas se pogoršalo, pa mi je bio potreban tretman. Nije želeo da mi da medicinsku pomoć. To je sve, više od toga ne mogu da kažem - pojasnio je Đoković.

Podsetimo, teniska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Australije sa 0:3, u četvrtfinalu Junajted kupa u Pertu.

U poslednjem duelu u mešovitom dublu, Dejana Radanović i Nikola Ćaćić izgubili su od Storm Hanter i Metjua Ebdena 3:6, 3:6, posle 64 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading