KOJI JE OMILJENI BOŽIĆNI KOLAČIĆ BASTIJANU I ANI? "Srpski zet" i Ivanovićeva ODUŠEVLJAVAJU objavama na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

25.12.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su prikupili brojne simpatije.

KOJI JE OMILJENI BOŽIĆNI KOLAČIĆ BASTIJANU I ANI? "Srpski zet" i Ivanovićeva ODUŠEVLJAVAJU objavama na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com/ anaivanovic

Ana i Bastijan

Oko nas se sve učestalije osećaju mirisi predstojećih Božićnih i Novogodišnjih praznika, a na svojim društvenim mrežama, Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger nastavljaju da pokazuju uz kakvu vrstu zabave provode katolički Božić, koji proslavlja Nemac.

Bračni par se već oprobao u igri čiji je cilj da igrači samo čulom dodira naslućuju šta se nalazi u kutiji, čiju sadržinu ne poznaju. 

Bastijan je nakon toga objavio fotografiju na kojoj porodica priprema Božićne kolačiće u obliku jelke, a ono što je posebno obradovalo mnoge je slika preslatkih rukica tri brata koja su sa tatom i mamom mesili kolače. Do sada je par skrivao sve u vezi sa trećim sinom, ali je konačno "isplivala" i objava sa njim.

Sada je osvanula i nova objava na Instagramu sa Aninog naloga, a ovog puta je bračni par odgovarao na pitanja vezana za najveći hrišćanski praznik. Omiljeni Božićni - kolačić, pesma, aktivnost, dekoracija...

Pogledajte kako je to izgledalo i ko je kako odgovorio u Aninoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Bastijan su u braku od 12. jula 2016. godine, a imaju tri sina. Ana je svoju karijeru završila samo pet meseci nakon svadbe, a iza sebe je ostavila višestruka dostignuća i medalje. Pored sportskog znamenja, Ivanovićeva je takođe nosilac Ordena Karađorđeve zvezde trećeg reda, a bavi se i humanitarnim radom kroz organizaciju UNICEF, čiji je nacionalni ambasador za Srbiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading