"NOVAK BI SA TOBOM OBRISAO PATOS"! Besni rat između Bekera i Kirjosa - pomenuli Onlifans i ZATVOR!

Autor:

Sport

14.12.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se posle intervjua Nika Kirjosa u kojem je uporedio teniske generacije i istakao da se danas igra moderniji i brži, jači tenis. Tako, dobio je žestoke prozivke Borisa Bekera, na koje je, shodbo svom temperamentu, i odgovorio.

"NOVAK BI SA TOBOM OBRISAO PATOS"! Besni rat između Bekera i Kirjosa - pomenuli Onlifans i ZATVOR!

Foto: Profimedia

Naime, Beker je poručio Kirjosu da nema nikakav teniski kredibilitet, a "pecnuo" ga je iz zbog toga što je otvorio profil na platformi "Only fans".

- Nik pravi puno buke oko tenisa!?! Zašto govori o sportu koji očigledno ne voli... proverena činjenica, Nik nikada nije osvojio Grend slem kao igrač ili trener (da, u dublu 1), pa odakle mu bilo kakva verodostojnost? Pokušava upoređivati generacije... Lejver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića!?! Neću ni spominjati Mekinroa, Kona, Lendla, Agasija, Kurijea, Edberga, Vilandera, Kuertena, Raftera, Hjuita i mnoge druge... razgovaraj sa svojima na "OnlyFans" - u o mnogim stvarima, ali ne o tenisu !!! - poručio je Beker, i tako odgovorio mlađem kolegi.

 

 

I Kirjos odgovorio

Posle Bekerovog komentara, odmah je usledio žestok odgovor Nika Kirjosa. Australijanac je dao svoje argumente na sve što je beker rekao, a spomenuo je i Novaka.

- Cenim to! OnlFans pominjanje mi mnogo znači! Čuo sam Borisa Bekera kako govori o brendu!!Uvek sam znao da pratiš moje poslovne saradnje - počeo je Australijanac pa nastavio:

- Osnovno, zar 99% teniskog tura nema kredibilitet, u tom slučaju? - zapitao se Kirjos, aludirajući na to da velika većina tenisera nije osvojila Grend slem.

Naravno, nije ostao dužan Kirjos i "pecnuo" je Bekera i za odlazak u zatvor.

- Krompir! Šta je sa tvojim momkom Zverevim? Nema kredibiliteta? Zar nije osvojio ni jedan Gren slem u parovima? Hahaha, ovaj lik priča o kredibilitetu... poslednji put kad sam proveravao, ti si bio taj koji krije imovinu, zar ne?

Na samom kraju svog izlaganja, Kirjos je uporedio Bekera i Novaka Đokovića.

Da podsetimo, Nik Kirjos svojevremeno je žestoko kritikovao i napadao Novaka Đokovića. Ali, ti napadi prerasli su u odbranu Srbina u najtežim danima. Tada, Kirjos je kritikovao svoju državu Australiju zbog tretmana koji ima prema Novaku. Posle svega, Kirjos i Novak su postali veliki prijatleji, pa Australijanac sve češće ističe da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

- Takođe, mislim, pobedio sam Federera, Nadala, Đokovića, Marija, pa osećam da imam malo kredibiliteta.... Ali ne treba biti raketni naučnik da se vidi da bi Novak brisao patos sa tobom u tvojim najboljim danima. To nije napad. To su činjenice. - zaključio je Nik Kirjos.

 

 

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading