NOVAK GLUMIO "DOBRICU" GODINAMA DA BI POBEDIO: Još jedna BIZARNA optužba na račun Đokovića!

Autor:

Sport

13.12.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta im sve neće pasti na pamet...

NOVAK GLUMIO "DOBRICU" GODINAMA DA BI POBEDIO: Još jedna BIZARNA optužba na račun Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Zaista bizaran tekst u kom se optužuje Novak Đoković stigao je od strane američkog novinara Vila Svontona.

On navodi da je Đoković "zlikovac" i da se godinama pravio "dobricom" kako bi konačno uspeo da slavi nad Nikom Kirjosom. Naime, Vil Svonton tvrdi da se Novak vodio mantrom "prijatelje drži blizu, a Kirjosa bliže" i da je tako uspeo da pobedi Australijanca. Teniser koji je poslednji meč odigrao pre šest meseci je bio nerešiva enigma za srpskog asa, s obzirom da je do prošlogodišnjeg Vimbldona samo gubio od njega, na Indijan Velsu i Akapulku 2017. godine.

Iz tog razloga, Svonton tvrdi da se reket broj jedan namerno sprijateljio sa Kirjosom, kako bi uspeo da ga konačno pobedi, što je zaista bizarno.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Vil Svonton

Kirjos je često ranije znao da "bocne" Novaka, ali rat koji je započeo, sam je i prekinuo.

Novak i ja smo imali neke razlike u prošlosti. Ali, mislim, da li je u pitanju Novak ili neko drugi, uradio bih isto. Nisam to uradio jer je on Srbin. Da se radilo o nekom drugom igraču u tom scenariju, zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno. Mislim da je to slučaj kod Novaka i, znate, bila je to prava priča - rekao je jednom prilikom Kirjos o sukobu sa Novakom.

Poznato je da Svonton nije neko ko "obožava" Đokovića, te je skoro izjavio i da je Novak "žudeo za slavom i ljubavlju koja je bila rezervisana sa Rodžera Federera i Rafaela Nadala".

Zaista smešno zvuči ovo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading