OVO SE NEĆE SVIDETI SAMPRASU I BEKERU: Novak Đoković bi ih POJEO, UNIŠTIO I POČISTIO s terena!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalne izjave.

OVO SE NEĆE SVIDETI SAMPRASU I BEKERU: Novak Đoković bi ih POJEO, UNIŠTIO I POČISTIO s terena!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati australijanski teniser Nik Kirjos ponovo briljira svojim izjavama! 

Finalista Vimbldona i trenutno dobar drugar s našim Novakom Đokovićem smatra da Pit Sampras i Boris Beker ne bi bili ni blizu da u moderno doba ponove uspehe koje su ostvarili tokom svojih karijera.

- Igra je ranije bila spora. Gledao sam Borisa Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali je apsurdno reći da bi bili podjednako dobri danas. Brz servis bi tada bio između 197 i 200 kilometara na čas. Ljudi poput mene konstantno serviraju po 220 i pogađaju uglove. Totalno drugačija igra - rekao je Kirjos.

U priču je potom uključio i najboljet tenisera i verovatno sportistu u istoriji - Novaka Đokovića. 

- Ne kažem da ne bi pronašli svoj put. Ali servis i volej, da biste to igrali morate da servirate 220, jer ako ostanete ispod 220, brate, Đoković vas žive pojede - ističe kontrovezrni Nik Kirjos i dodaje:

- Žive vas pojede. Brate, Lejton Hjuit je razbio Pita Samprasa jedne godine na US openu. To je bio prototip nekoga ko je umeo da riternira. Učinio je da Sampras izgleda sranje. Šta bi Đoković uradio protiv nekoga poput Samprasa? Počistio bi ga. Ako je Lejton Hjuit to radio, Novak Đoković bi ga uništio. Pojeo bi ga živog!

Podsetimo, srpski teniser rekorder je po broju osvojenih grend slem titula - 24, ispred Rafaela Nadala (20) i Rodžera Federera (20).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading