NA PUTU RUNEA STOJI I NOVAK! Danac OTKRIO želje u Novoj godini!

Autor:

Sport

30.11.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski teniser Holger Rune imao je proboj u vrh ATP liste, na čemu neće da se zaustavi.

NA PUTU RUNEA STOJI I NOVAK! Danac OTKRIO želje u Novoj godini!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Sjajnim rezultatima Danac se izborio za učešće na Završnom mastersu u Torinu, gde ipak nije prošao dalje u konkurenciji finalista Janika Sinera iz Italije i Novaka Đokovića, pa je uz Huberta Hurkača spakovao kofere odmah.

Ne krije, međutim, Rune zadovoljstvo zbog uspešne saradnje sa Borisom Bekerom, koji je učestvovao i u pohodu Noleta na sam vrh svetskog tenisa.

- Za mene je mnogo važno da imam uz sebe nekoga ko ima veliko igračko iskustvo. Svaki put kada smo na treningu, naučim nešto novo. Kada god me nešto interesuje, pitam ga i dobijem odličan odgovor - rekao je Holger.

Foto: www.profimedia.rs

Holger Rune i Boris Beker

Smatra danski as da bi voleo da se i njemu to dogodi, dok u Novoj godini ima veliku želju koju može da realizuje već na početku sezone.

- Zato bi moj izbor bio da savladam Novaka Đokovića u finalu Australijan opena - otkrio je Rune.

Kao i ostali konkurenti, mladi as ima ogroman respekt prema Novaku Đokoviću.

- Sve što je do sada rekao o meni, prihvatam kao veliki kompliment. Novak je postigao sve o čemu sanjamo - priznao je Holger Rune.

Podsetimo, prvi Gren slem u sezoni na Australijan openu igra se od 14. do 28. januara, a Danac je potonje izdanje u Melburnu završio u četvrtom kolu od Rusa Andreja Rubljova u pet setova, kada je poražen 2:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading