VELIKA SRAMOTA ATP! Čelnici organizacije delili nagrade, a preskočili Novaka

Autor:

Sport

29.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi dobili priznanje osim Noleta

VELIKA SRAMOTA ATP! Čelnici organizacije delili nagrade, a preskočili Novaka

Foto: Tanjug/AP

 Hrvat Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, kandidovan je za nagradu "Najbolji trener 2023. godine", saopšteno je danas na zvaničnom sajtu Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

Za nominacije za najboljeg stručnjaka glasali su teniski treneri. Uz Gorana Ivaniševića kandidati su još Kreg Bojnton (trener Huberta Hurkača), Deren Kejhil i Simone Vanjoci (treneri Janika Sinera), Huan Karlos Ferero (trener Karlosa Alkaraza) i Brajan Šelton (trener Bena Šeltona).

U kategoriji "Povratnik godine" kandidati za nagradu su: Aleksander Zverev, Jan-Lenard Štruf, Dominik Kepfer i Gael Monfis.

Kandidati za nagradu "Stefan Edberg", koja se dodeljuje igraču koji se tokom cele godine ponašao na najvišem nivou profesionalizma i integriteta i koji se sa svojim kolegama takmičio sa najvecim duhom poštenja i promovisao je igru svojim aktivnostima van terena su Karlos Alkaraz, Grigor Dimitrov, Hubert Hurkač i Janik Siner.

U kategoriji "Igrač koji je najviše napredovao" nominovani su Janik Siner, Ben Šelton, Mateo Arnaldi i Kristofer Jubenks.

Kandidati za nagradu za najboljeg mladog tenisera koji je napredovao su Flavio Koboli, Artur Fils, Aleks Mikelsen, Dominik Striker i Luka van Aš.

Dobitnici svih ATP nagrada bice objavljeni tokom nedelje dodele nagrada, koja počinje 11. decembra.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.11.2023 21:03

Nole im smeta jer je Srbin , sramota ! Stići će ih karma, znam ... kao što je bilo i za "ne-vakcinisanje"... Nemaju pojma ... mali im životi, puni mržnje ... "bogovi u ljudskom obliku" ...