NOVAK UČINIO NEMOGUĆE: Čak i NAJVEĆI PLJUVAČI se sada klanjaju Đokoviću.

Autor:

Sport

12.12.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletovi kritičari nisu čak ni zanemeli od stida, već ga sada hvale na sva zvona.

NOVAK UČINIO NEMOGUĆE: Čak i NAJVEĆI PLJUVAČI se sada klanjaju Đokoviću.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković najbolji je teniser sveta i verovatno i u istoriji tenisa. To mu je veoma teško osporiti, a ma koliko da su se trudili da ga ospore i omalovaže u tome nisu uspeli ni njegovi najveći kritičari. Šta više, oni su skinuli kapu Noletu i sada čak počeli da ga hvale.

- Sviđa mi se ovo od Novaka Đokovića - veliki šampioni uče da kontrolišu svoje emocije i koriste ih kao gorivo za pobedu - prokomentarisao je Pirs Morgan nedavni intervju Srbina za američku CBS mrežu.

 

 

Isti taj britanski novinar tvrdio je za Novaka da je "varalica kod kovid pravila, lažljivac oko formulara za imigraciju i antivakserska ikona koja je izgubila spor oko žalbe protiv deportacije, te je likovao što je Srbin proteran iz Australije.

Međutim, on nije jedini koji je promenio ploču. Američki novinar Ben Rotenberg, poznat kao neko ko baš i ne voli Novaka Đokovića, ovoga puta je morao da skine kapu najboljem teniseru sveta i to zbog istog intervjua. Govorio je Nole u intervjuu o vakcinaciji, rivalstvu sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, politici, ali je njegovom najvećem kritičaru Benu Rotenbergu posebno bio zanimljiv deo kada govori o slabostima svojih protivnika. Amerikanac se oglasio na Tviteru i pozvao one koji još uvek nisu poslušali ovaj sjajni intervju, da to učine.

- Intervju Novaka Đokovića sa Džonom Verthajmom je, ukoliko ga niste odgledali, sjajan. Đoković je otkrio kako gleda slabosti svojih protivnika. Ta vrsta otvorenosti pokazuje kako je opušten iako je na vrhu - konstatovao je Rotenberg.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading