DUŠICI JAKOVLJEVIĆ SE DOGODILA NEZGODA! Ludo se zabavljala, a onda je sve krenulo po zlu!

Autor:

Zabava

12.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je podelila snimak i otkrila šta joj se dogodilo.

DUŠICI JAKOVLJEVIĆ SE DOGODILA NEZGODA! Ludo se zabavljala, a onda je sve krenulo po zlu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević dala je otkaz na Pinku, o čemu javnost bruji i dan-danas, a popularna voditeljka otkrila je njenu "novu rutinu".

Naime, voditeljka je istakla da ju je noćni rad poprilično umorio, a sa publikom i fanovima podelila je detalje iz svog života sada, nakon što je donela odluku da "napusti" rijaliti i emisije, koje traju do ranih jutarnjih časova.

Dušica govori kako napokon ima više vremena za sebe, a njene objave na Instagramu to potvrđuju, s obzirom da se voditeljka, po svemu sudeći, ludo zabavlja.

Dušica je danas posetila salon lepote, odnosno frizera i šminkera, a tamo joj se dogodila nezgoda, koju je morala da podeli sa fanovima i pratiocima na društvenim mrežama. Naime, voditeljki je ispala šolja kafe iz ruke i razbila se, a drška joj je ostala u ruci.

 

Dušica se nasmejala i sve usnimila za Instagram, a na snimku se jasno može videti da su se svi oko nje ludo zabavili, jer od smeha nisu mogli doći do daha.

Inače, vest o otkazu Dušice Jakovljević izazvalo je totalnu pometnju, a mnogi bivši zadrugari su i dan-danas sa njom u kontaktu. Ana Ćurčić je u emisiji "Rolerkoster" priznala se dopisivala sa Dušicom, upravo na tu temu, ali detalje nije želela da otkriva, pa joj je samo poželela sreću i priznala da ju je obradovala informacija o povratku Milana Miloševića na Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading