DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZVEZALA JEZIK: Zbog ovoga je trpela stravične osude, a sad je konačno iznela ISTINU!

Autor:

Zabava

27.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Pinkova voditeljka progovorila o estetskim korekcijama, zbog kojih je često bila na meti ružnih komentara!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZVEZALA JEZIK: Zbog ovoga je trpela stravične osude, a sad je konačno iznela ISTINU!

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević često se nalazila na meti odusa zbog raznih korekcija i intervencija koje je imala na svom telu. Ona nije krila zahvate koje je radila, a hejterima je svaku put žestoko odgovarala kad bi je urnisala negativnim komentarima. 

Dušica je sad u jednoj emisiji govorila o svojim zahvatima, i poručila da je mnogo bitnije šta ljudi nose u sebi i da žene ne treba komentarisati na osnovu fizičkog izgleda.

- Ja sam zadovoljna svim intervencijama... ali džaba estetske intervencije ako si prazan. Niakd ne mogu da kažem da je neko lep ili ružan, ne usuđujem se. Da li se nekome dopada ili ne, ali dosta je da delimo žene na visoke i one sa stomakom, a muškarce da ne delimo. Mislim da je najvažnije šta imaš u glavi i kako zračin i najmanje bitno je da li imaš silikonska usta. Ja sam promenia i boju očiju, stavila sam sočiva i volim da se poigravam sa tim, to sam ja - govorila je Dušica Jakovljević.

Republika

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jedva cekam

27.11.2023 21:11

Da i kod nas legalizuju prostituciju, pa da ove jadne zene ne moraju da glume da rade neke javne poslove, vec da mogu da se lepo posvete onom od cega zive i da mogu i dalje da investiraju u svoj fizicki izgled, jer je to jako vazno kod bavljenja prostitucijom!