KLADIONICE DALE SUD - KOLIKO ŠANSI IMA ŠTIMAC, A KOLIKO TIPSAREVIĆ? Trka za gradonačelnika Beograda ulazi u foto-finiš! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.12.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspisivanjem lokalnih i gradskih izbora za 17. decembar počela je izborna kampanja u 65 gradova i opština u Srbiji.

KLADIONICE DALE SUD - KOLIKO ŠANSI IMA ŠTIMAC, A KOLIKO TIPSAREVIĆ? Trka za gradonačelnika Beograda ulazi u foto-finiš! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Starsport

Ulazimo u foto finiš trke za gradonačelnika Beograda i ovi izbori okarakterisani su kao najuzbudljiviji i najneizvesniji. Na listama su se našla i velika imena iz nauke, glume, profesure, a posebno su se istakli sportski velikani.

Tako je kvota da gradonačelnik Beograda bude košarkaš Vladimir Štimac 250, dok je za tenisera Janka Tipsarevića 120.

- Još samo nekoliko dana ostalo je do novih parlamentarnih izbora, a pre toga - svedoci smo brojnih medijskih istraživanja i procena kotiranja kandidata. Kao i prethodnih godina, Meridianbet je pripremio široku ponudu za klađenje na ishod izbora na svim nivoima, koja sadrži više od 300 različitih opcija i obavezno - najvećih kvota!

U sklopu zanimljive ponude, možete pronaći i kvote na pojedine javne ličnosti, a mi vam izdvajamo neke interesantne. Ko će biti vaš izbor za klađenje - navodi Meridian bet.

 

 

Podsećamo, na listi "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" našli su se doktorka Jelena Drulović, teniser Janko Tipsarević, preduzetnik Milan Bosnić i operska umetnica Nataša Tasić Knežević. Nosilac liste je bivši vaterpolista i dosadašnji gradonačelnik Aleksandar Šapić.

Među 110 kandidata na listi za Skupštinu grada Beograda su i pravnik Bojan Bovan, građevinski inženjer Bogdan Bakarec, politikolog Vuk Stanić, profesorka Svetlana Vujović, kardiolog Arsen Ristić kao i Siniša Mali i Ana Brnabić.

Među umetnicima na listi su i glumica Iva Štrljić i operska umetnica Sanja Kerkez, glumac Branislav Milićević, ali i košarkaš Marko Kešelj i sportista Slobodan Soro.

Vladimir Štimac će na izborima učestvovati kao nestranačka ličnost, na listi koalicije NADA koju čine Novi DSS i POKS.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srki

12.12.2023 18:24

Jasno je kakve su im šanse s obzirom na kvote