DOČEKAN OVACIJAMA NA SAN SIRU: "Južna tribina ti odaje počast"

Autor:

Sport

30.11.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za italijanski tenis

DOČEKAN OVACIJAMA NA SAN SIRU: "Južna tribina ti odaje počast"

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner je predvodio svoju Dejvis kup reprezentaciju do trofeja savladavši Australiju u finalu sa 2:0 u pobedama. Siner je u finalu bio bolji od De Minora, a pre njega je Mateo Arnaldi zabeležio pobedu nad Aleksejem Popirinom i tako doneo "brejk" italijanima.

Siner je prisustvovao utakmici između Milana i Borusije iz Dortmunda u utorak, a ultrasi kluba sa San Sira klicali su mu: "hvala Siner".

Na tribini na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice mogla se videti parola:

- Južna tribina ti odaje počast - poruka je ultrasa Milana.

To nije bilo sve kada je u pitanju zahvalnost "rosonera" italijanskom teniseru, pa su mu poklonili i dres Milana sa brojem 10.

 

 

Siner je nedavno bio na meti kritika jer je odbio da igra za reprezentaciju u grupnoj fazi Dejvis kupa, ali mu je taj greh brzo zaboravljen nakon fenomenalnog izdanja u Dejvis kupu.

Podsetimo, srpska reprezentacija je bila na korak od plasmana u finale Dejvis kupa, ali je Siner uspeo da spasi tri meč lopte protiv Đokovića, a potom ga i savlada, da bi kasnije zajedno sa pomenutim Popirinom u dubl meču savladao najboljeg tenisera na svetu u paru sa Miomirom Kecmanovićem.

Milan je uprkos ovoj sjajnoj predstavi poražen rezultatom 1:3, a jedini gol za "rosonere" postigao je Samuel Čukveze. Za "milionere" su pogađali Rojs, Adejemi i Binoe-Gitens.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading