PONOSAN NA SVOJ TIM! Troicki: Ostao je GORAK ukus, ali Nole je naš HEROJ

Autor:

Sport

25.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troicki hvali svoj tim i pored poraza

PONOSAN NA SVOJ TIM! Troicki: Ostao je GORAK ukus, ali Nole je naš HEROJ

Foto: TSS

Srbija je poražena od Italije sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa. Nakon iscrpljujućih duela selektor Viktor Troicki je poručio da je ponosan na svoje momke. 

- Ponosan sam na svoje igrače, na ceo tim. Nažalost, ni ove godine se nije dalo. Jedna lopta je nedostajala da uđemo u finale, gde bismo imali šansu za se ponovo borimo za trofej. Toliko blizu, ali toliko daleko i sada je ukus jako gorak. Miša je bio fenomenalan na treninzima, u meču četvrtfinala i u singlu i dublu danas - rekao je Troicki i nastavio je: 

- Novak je odigrao neverovatan meč sa Sinerom, izvukao je iz sebe poslednji atom snage. Svi znamo da je Novak najveći sportski heroj Srbije, da je toliko puta izvukao ono što je izgledalo nemoguće, ali na kraju  svakome se dese ovakve stvari, jer i on je čovek, a ovakav biva sport. Bili smo jako blizu, ali nam se nije dalo. Italijanski dubl je bio svežiji, Siner je posle pobede bio u boljem momentumu. To je tenis, meč nije gotov do poslednjeg poena. Glavu gore, idemo dalje, to je jedino što mogu posle skoro osam sati igre da poručim svom timu i onima koji su nas pratili I podržavali. Verujem u ove momke, glava gore. Nadam se da ćemo se vratiti još jači naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading