VELJKO MIJAILOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE! Odluka jednoglasna!

Autor:

Hronika

30.11.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na redovnoj i izbornoj Skupštini Policijskog sindikata Srbije (PSS) dosadašnji predsednik Veljko Mijailović, ponovo je izabran jednoglasno za predsednika PSS na mandat od pet godina.

VELJKO MIJAILOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE! Odluka jednoglasna!

Foto: PSS

Skupštini je prisustvovalo 110 delegata iz cele Srbije. Takođe, izabran je i Nadzorni odbor PSS.

- Ovo je velika čast, ali obaveza da još bolje radim u godinama pred nama. Sindikalizam u policiji je veoma važan i za nas zaposlene i za sve građane Srbije. Poboljšanjem materijalnog položaja policajaca, uz bolju opremljenost, na čemu insistiramo kroz naše sindikalne aktivnosti, radimo i na većoj bezbednosti svih građana Srbije. U predstojećem periodu PSS će se još više okrenuti radu sa mladim policajcima i policajkama. Radićemo na širenju i omasovljavanju organizacije, na većoj edukaciji policajaca kroz obuke o načinima sindikalnog organizovanja i učenju o metodama borbe protiv mobinga. Zahvaljujem se svima na ukazanom poverenju i obećavam da kao i do sada nijedan pripadnik MUP Srbije neće biti ostavljen na cedilu i uvek će njihov boljitak biti primarni cilj naše organizacije – istakao je u svom govoru Veljko Mijailović, predsednik PSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading