REPREZENTATIVNI POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE OŠTRO OSUĐUJE NAPAD NA POLICAJCE: U selu kod Niša na policijsko vozilo naleteo osumnjičeni DILER droge

Autor:

Hronika

07.11.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj ponovo pokazuje koliko je rizičan i zahtevan posao policajaca.

REPREZENTATIVNI POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE OŠTRO OSUĐUJE NAPAD NA POLICAJCE: U selu kod Niša na policijsko vozilo naleteo osumnjičeni DILER droge

Foto: https://www.policijskisindikatsrbije.org.rs/

Policijski sindikat Srbije

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje napad na policajce u Nišu, na čije vozilo je tokom policijske potere u Novom selu kod Niša i kada su pokušali da ga zaustave, udarilo drugo vozilo u kome se nalazio osumnjičeni diler droge.

Ovaj slučaj ponovo pokazuje koliko je rizičan i zahtevan posao policajaca. Pogotovo u borbi protiv trgovaca narkoticima. Naše kolege svakodnevno naporno rade na suzbijanju trgovine drogama, kako bi narkotike sklonili sa ulica i od naših mladih, ali dileri drogama ne prezaju ni od čega, pa ni od napada na policajce, kako bi se spasili hapšenja. Trojica policajaca pokazala su veliku hrabrost i pribranost tokom potere i nakon što je udareno njihovo vozilo, a srećom prošli su sa lakšim povredama.

Foto: shutterstock

Rotacija

Mi im želimo brz oporavak, a svim dilerima droge poručujemo da nikada neće imati mira i da će policajci nastaviti da se danonoćno bore protiv njih kako bi to zlo sklonili sa ulica Srbije - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading