SKANADAL U TORINU: Tuča na tribinama usred meča, ĐOKOVIĆ GLEDAO U NEVERICI!

Autor:

Sport

19.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene u finalu Završnog mastersa.

SKANADAL U TORINU: Tuča na tribinama usred meča, ĐOKOVIĆ GLEDAO U NEVERICI!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Siner tokom epskog meča na Vimbldonu

Novak Đoković i Janik Siner igrali su u finalu Završnog mastersa u Torinu, a njihov meč je bio na kratko prekinut u prvom setu.

Naime, pri vođstvu Đokovića od 2:1 u gemovima, a na servis Italijana kod rezultata 40:40, oba tenisera su prestala da gledaju jedan prema drugome i usmerili pažnju na dešavanja na tribini iza Noletovih leđa. Jer, tamo je došlo do tuče navijača.

I sudija Oreli Turte je u neverici pratila sukob u publici, a potom pozvala obezbeđenje da reaguje. Čuli su se i zvižduci iz gledališta upućeni huliganima, jer nikome ni na kraj pameti nije palo da bi finale moglo da bude prekinuto zbog tuče. Srećom, relativno brzo se sve okončalo, a reagovala je policija koja je izvela prestupnike iz dvorane.

Podsetimo, Novak je slavio sa 6:3, 6:3 i osvojio sedmu titulu na prestižnom turniru.

Odigrao sam zaista fantastičan meč. Nametnuo sam svoj ritam od početka. Služio me servis sjajno. On je imao svoje šanse, ali sam ja ostao priseban. Nije bilo lako igrati pred ovom glasnom publikom. Ometali su me između servisa, bilo je tu svašta, ali se pobeda samo pamti - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading