BAJDEN NAČISTO PROLUPAO, ŠOKIRAO LIDERA MEKSIKA! "Kad sam video kako te moja žena gleda..."! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da je Bajden napravio ispad tokom zvaničnih sastanak u San Francisku. Naime, na istom samitu je napravio još jedan gaf kada nije uspeo da pročita spisak tehnoloških kompanija sa telepromptera.

BAJDEN NAČISTO PROLUPAO, ŠOKIRAO LIDERA MEKSIKA! "Kad sam video kako te moja žena gleda..."! (VIDEO)

Foto: Twitter

Američki predsednik Džo Bajden (80) šokirao je meksičkog predsednika Andresa Lopeza Obradora tokom zajedničkog sastanka.  

 

 

Bajden je na početku obraćanja na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u San Francisku rekao da je bio ljubomoran kad je video kako njegova supruga Džil gleda Obradora tokom zajedničke večere.

Obrador se potom ljubazno osmehnuo, a Bajden je nastavio:

- Večerali smo juče zajedno. Sedeo si pored moje žene i bio si toliko šarmantan da sam se zabrinuo da joj se sviđaš više od mene - rekao je Bajden.

Sastanak lidera SAD i Meksika je održan na marginama samita APEC, a američki lider je istakao da se dve zemlje zajednički bore protiv trgovine oružjem i organizovanog kriminala. Sa druge strane, meksički predsednik je opisao odnose dve zemlje kao pune poštovanja i saradnje.

Ovo nije prvi put da je Bajden napravio ispad tokom zvaničnih sastanaka. Naime, na istom samitu je napravio još jedan gaf kada nije uspeo da pročita spisak tehnoloških kompanija sa telepromptera.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading