LEGENDARNA IZJAVA NOLETA O STEFANU I TARI: Dva dana odsustvuju iz škole, nadam se da nećemo imati problem s učiteljicom!

Autor:

Sport

18.11.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković raspoložen posle plasmana u finale Završnog mastersa.

LEGENDARNA IZJAVA NOLETA O STEFANU I TARI: Dva dana odsustvuju iz škole, nadam se da nećemo imati problem s učiteljicom!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković rutinski je savladao Karlosa Alkaraza u polufinalu Završnog mastersa u Torinu - 6:3, 6:2! S jedne strane, obradovao je navijače u Srbiji koji ni u jednom trenutku nisu strepeli oko njegovog plasmana u finale, dok su drugi ostali uskraćeni za spektakl jer je Nole najvećeg rivala počistio za sat i po igre.

Imao je Novak dobru podršku sa tribina, ali, naravno, niko nije više bodrio srpskog asa od njegove dece. U njegovom boksu sedeli su ćerka Tara i sin Stefan.

Novak je u više navrata isticao da igra bolje kada su deca prisutna na mečevima, a ranije je tokom ove sedmice najavio da će deca doći u Torinu.

Međutim, to predstavlja mali problem jer su Tara i Stefan izostali iz škole. Upravo se na ovu temu Novak oglasio posle meča.

- Moja deca su bila tu, donela su mi sreću i samopouzdanje večeras. Srećan sam što su bili ovde, dva dana su uzeli da budu van škole. Nadam se da nećemo imati problem sa učiteljicom zbog toga (smeh). Sjajno je što sam posao završio u dva seta - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading