ĐOKOVIĆA BUŠI KAKO KO STIGNE: Napadi na Novaka postali glavna zanimacija u tenisu

Autor:

Sport

17.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani predvode hajku na Srbina u nameri da ga poremete i spreče ga da osvoji pehar koji žele za svog Janika Sinera.

ĐOKOVIĆA BUŠI KAKO KO STIGNE: Napadi na Novaka postali glavna zanimacija u tenisu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na prste jedne ruke može da izbroji situacije kada ga je pogledala sreća i kada je prošao dalje na nekom turniru a da se nije isključivo sam izborio za to. Sada se to desilo u Zelenoj grupi Završnog mastersa u Torinu gde ga je Janik Siner poštenom pobedom nad Holgerom Runeom poveo u polufinale i omogućio mu da nastavi da sanja  rekordnu sedmu titulu.

To je samo bio povod da se nastavi opšte ludilo u utrkivanju ko će više da buši srpskog asa u nameri da ga poremeti kako ne osvojio pehar i nove ATP bodove koji bi ga duže ostavili na teniskom tronu. Tako je sraman bio ispad italijanskog komentatora na terenu u Torinu posle njegovog meča jer je dao sebi za pravo da nepristojno pita Đokovića "zašto si bio uznemiren posle gubitka seta" jer je upravo u tom trenutku postalo jasno da nije gospodar svoje sudbine.

 

 


- Kako mislite "bio sam uznemiren". Izgubio sam set, ne i meč. Tako da je to normalno, dobra pobeda - rekao je ironično vidno namršteni Đoković.

Đokovića je prethodno tokom meča sa Sinerom napao i nekadašnji italijanski teniser Adrijano Panata. Njemu je zaspetalo to što Novak reaguje na ometanja publike i što ulazi u otvoreni sukob sa navijačima, a ne to što se gledaoci ponašaju nedolično teniskom meču.

 

 

- Da li ste nekada videli Federera ili Nadala da se ponašaju kao Đoković. Da li ste videli takve gestikulacije prema publici - pitao je Panata.

Foto: www.profimedia.rs

Svađao se sa publikom: Novak Đoković

Podmetanja klipova u točkove su nastavljena i juče. Britanska novinarka Ketrin Vitaker je ironično prokomentarisala "kladim se da je Novak sada odahnuo jer je ova pobeda bila važnija za njega, nego za Sinera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading