ODVEO NOVAKA U POLUFINALE PA POSLAO JAKU PORUKU: Janik Siner puca od samopouzdanja

Autor:

Sport

17.11.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan otkrio sa čime se sve nosio u borbi protiv Holgera Runea, ali i šta mu je pomoglo.

ODVEO NOVAKA U POLUFINALE PA POSLAO JAKU PORUKU: Janik Siner puca od samopouzdanja

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković igraće u polufinalu Završnog mastersa u Torinu u koje ga je odveo Janik Siner pobedom nad Holgerom Runeom. Bilo je mnogo onih koji su verovali da bi Italijan mogao da "namesti" Noleta i izbaci ga iz borbe za titulu, ali je on to odlučno demantova. Siner je posle meča otkrio kroz šta je sve morao da prođe da bi stigao do polufinala pred svojom publikom sa sve tri pobede uključujući i onu nad Novakom u drugom kolu.

- Malo sam osetio bol u leđima u drugom setu, kao neki klik posle jednog pokreta, ali prošlo je, sve je u redu sa telom. Bilo mi je važno da se resetujem posle pobede nad Novakom, da se borim od starta, jer dosad nisam pobedio Holgera. Od drugog seta je servirao mnogo bolje, ovo je pozitivna pobeda - rekao je Siner.

Foto: tanjug

 

Prvi put u karijeri je ostvario pobede protiv Đokovića i Runea. Tako je stigao i do polufinala u Torinu, a uživao je još jednom igrajući pred zemljacima.

- Poseban osećaj, privilegija. Malo više pritiska, ali pozitivnog pritiska. Volim da sam u takvoj situaciji i mislim da sam se dosad dobro nosio sa svime. Publika mi daje mnogo snage, pogotovo kad se pomalo mučim na terenu - dodao je Italijan.

Ko će biti protivnici Đokoviću i Sineru biće poznato večeras kada mečeve trećeg kola u Crvenoj grupi odigraju Karlos Alkaraz i Danil Medvedev, odnosno Andrej rubljov i Aleksander Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading