EMILI RATAJKOVSKI U "NEPOSTOJEĆEM" BIKINIJU: Na zadnjici plava traka neuspešno sakriva fatalni atribut (FOTO)

Autor:

Lifestyle

17.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi bi voleli da izgledaju kao ona.

EMILI RATAJKOVSKI U "NEPOSTOJEĆEM" BIKINIJU: Na zadnjici plava traka neuspešno sakriva fatalni atribut (FOTO)

Foto: Instagram/emrata

Emili

Manekenka Emili Ratajkovski je poznata širom sveta kao jedna od lepših žena sa perfektnim fizičkim izgledom. Svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama redovno "bombarduje" golišavim fotkama. Ovoga puta oduševila je korisnike društvene mreže Instagram kada je pozirala u plavom kupaćem kostimu. Manekenka je i mama koja je uspela da održi fantastičnu kilažu.

Prirodno našminkana sa opuštenom kosom pokazala je zašto uglavnom dobija samo lepe komentare.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ emrata

Emili Ratajkovski kada je bila u drugom stanju

Da podsetimo, ona je lansirala svoju liniju bikinija 2017. godine sa prijateljicom Kat Mendenhal, a godinama nakon toga izbacila je niz modernih kupaćih kostima. Upravo ona je model i često se slika i malo provokatnivnije.

- Imati vlastiti posao i raditi s grupom žena koje volim, koje su moje prijateljice... to je bilo tako lepo.  Ono što mi se sada sviđa je to što su u mojoj karijeri stvari više u mojim rukama i pod mojom kontrolom. Neuspesi se više osećaju kao neravnine na cesti nego kao veliki gubici i osećam da sam manje pod uticajem drugih ljudi koji govore ne - rekla je ona u intervjuu, a prenosi "Dejli mejl".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Ovoga puta Emili je pozirala bikiniju koji ne pokriva mnogo. Često zauzima provokativne poze, slika se naga i pokazuje malo više. Nežna plava boja istakla je sve njene obline. Zategnuta zadnjica i lice žene koja izgleda kao dvadesetogodišnjakinja. 

Takođe, u poslednje vreme pažnju je privlačio i njen privatni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading