ŠOKIRAĆETE SE KADA ČUJETE CENU HALJINE: Zbog Jovane Joksimović žene se ponovo zaljubile, jednim korakom sve je ostavila bez daha (FOTO)

Autor:

Lifestyle

19.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljenje zbog stajlinga voditeljke ne prestaje!

ŠOKIRAĆETE SE KADA ČUJETE CENU HALJINE: Zbog Jovane Joksimović žene se ponovo zaljubile, jednim korakom sve je ostavila bez daha (FOTO)

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Voditeljka Jovana Joksimović ima istančan modni ukus, a godinama unazad na račun njenog fizičkog izgleda ređaju se samo pohvale. Ona važi za jednu od najstilizovanijih TV lica i često privuče pažnju modnim odabirom. I ovoga puta iznenadila je javnost odabirom bele haljine koju možemo nazvati i "odeća za sve prilike". 

Fotografiju je objavila na Instagramu, a lepi komentari nisu izostajali. Bela haljina ima zlatnu dugmad, ali ne previše primatnu. Odlična kao komad kada se odlučite za sportsku eleganciju, ali i uz štikle i profesionalnu šminku. Jovana je haljinu ponela za emisiju koju vodi. Nasmejana i šarmantna voditeljka učinila je da se mnoge pripadnice lepšeg pola "zaljube" u komad odeće koji nosi.

Pisali su joj:

"Neverovatna je Jovana! Ima nečeg magičnog u njenom osmehu", "Divna, harizmatična, inteligentna", "Slatkica", "Uvek perfektan stajling", "Lepa Jovana", "Najlepša voditeljka i žena", pisali su ispod njenih fotografija.

Haljina na njoj košta 47.000 dinara tvrdi "Mondo".

Pogledajte neka od najlepših Jovaninih izdanja:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading