OTIŠLA SA TELEVIZIJE, PA KRENULA DA SE BAVI OVIM SPORTOM: Jovana Joksimović briljira na terenu, niko ne veruje o čemu je reč!

Autor:

Zabava

01.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović postala je veliki ljubitelj sporta, a već niže pobede.

OTIŠLA SA TELEVIZIJE, PA KRENULA DA SE BAVI OVIM SPORTOM: Jovana Joksimović briljira na terenu, niko ne veruje o čemu je reč!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Joksimović godinama važi za jednu od najatraktivnijih u svojoj branši. Priroda njenog posla zahteva da je na malim ekranima gledamo perfektno sređenu, a o njenom stilu se uvek naširoko pričalo.

Jovana je godinama uspešna u svom poslu, a pokazala je da se jednako dobro snalazi i u drugim branšama. Naime, Jovana se oprobala i u sportu, padelu tačnije, pa je tako stigla i do polufinala.

Republika

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

 

Zajedno sa saigračem, Jovana je pobedila suparnike u četvrtfinalnom meču rezultatom 4:6, 6:1, 10:4, čime se pohvalila i na društvenim mrežama, a po svemu sudeći, ovo je Jovanina nova ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @padelbelgradeopen

 

Inače, padel je tek nedavno stekao ljubitelje na ovim prostorima, a čini se da je upravo Jovana jedna od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading