POGLEDAJTE KAKO SE VODITELJKA NABACUJE SAŠI KOVAČEVIĆU U PROGRAMU: Pevač podigao majicu, a onda je usledio neviđeni ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.10.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak Saše Kovačevića obišao je internet.

POGLEDAJTE KAKO SE VODITELJKA NABACUJE SAŠI KOVAČEVIĆU U PROGRAMU: Pevač podigao majicu, a onda je usledio neviđeni ŠOK! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Popularni pevač Saša Kovačević, kako mnogi komentarišu, izgleda nikad bolje, a devojke i dan-danas ne uspevaju da mu odole. 

Kovačević je nedavno gostovao u jednoj emisiji, gde je voditeljki programa pokazao pločice na stomaku, a njena reakcija izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Kovačević

 

Naime, on je podigao majicu i pokazao savršeno izvajano telo, a voditeljka nije mogla sebi da dođe od šoka, pa je vrisnula i krenula da se hladi, dok pevač nije skidao osmeh sa lica.

Ovaj snimak obišao je internet, a simpatična voditeljka definitivno je mnogima izmamila osmeh na lice, baš kao i Saši, kome je njena reakcija bila veoma zanimljiva.

 

https://twitter.com/nina_krunic/status/1708051431331106891

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading