SNIMAK GDE ĆERKU LJUBI U USTA IZAZVAO ŠOK REAKCIJE: Dejvid Bekam "zapalio" internet, svi bruje o ovome!

Autor:

Zabava

30.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, evo kako se "opravdao".

SNIMAK GDE ĆERKU LJUBI U USTA IZAZVAO ŠOK REAKCIJE: Dejvid Bekam "zapalio" internet, svi bruje o ovome!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Bivši fudbaler Dejvid Bekam podelio je snimak kako ga ćerka Harper sređuje za Nedelju mode u Parizu, a po završetku šminkanja, on je poljubi u usta.

Taj čin izvazvao je različite reakcije ljudi. Dok je jednima to potpuno normalno, drugi smatraju da otac i ćerka ne treba da imaju takav odnos.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

S obzirom da Harper ima samo 12 godina, pojedini misle da ovo nije pravilan način za iskazivanje očinske ljubavi prema ćerki, dok drugi smatraju da to dodatno ukazuje na njihovu bliskost.

- Jako sam nežan prema deci. Tako smo odgajani i Viktorija i ja, a takvi smo i mi sa svojom decom. Želimo da pokažemo svojoj deci ljubav i, znate, jako smo im privrženi - izjavio je nedavno Bekam na svom Instagramu i dodao:

- Kritikovali su me jer sam poljubio ćerku u usta. Ja svu svoju decu ljubim u usta. Bruklina možda i ne jer on ima 24 godine, to bi moglo da bude malo čudno - dodao je bivši fudbaler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading