EMA, DA LI SI TO TI?! Procurili šok snimci maloletne pevačice, ove "rane radove" krije kao zmija noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko promenila je lični opis, a ovi snimci kruže društvenim mrežama.

EMA, DA LI SI TO TI?! Procurili šok snimci maloletne pevačice, ove "rane radove" krije kao zmija noge! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko

TikTokerka i pevačica, Ema Radujko, već sada važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama na našoj estradi, a svakodnevno izaziva reakcije provokativnim fotografijama na Instagramu.

Ema neprestano pokazuje i ističe koliko trenira, a zadnjicu smatra svojim najjačim adutom, pa je često baš ona u prvom planu. Međutim, malo ko zna kako je Ema izgledala pre samo nekoliko godina, dok se nije proslavila kao TikTokerka.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

 

Naime, ona je bila dosta mršavija, tamnije kose i, mnogi bi rekli, mirnija. Prava devojčica, što je u tom momentu i bila, dok sada smatraju da izgleda mnogo starije od vršnjakinja.

Njene fan-stranice redovno objavljuju ove starije snimke i podsećaju sve nove fanove kako je Ema nekada izgledala, a mišljenja su podeljena. Dok jedni misle da je tada Ema izgledala mnogo zanimljivije, drugi smatraju da je Radujkova sada izgled dovela do savršenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading