EMA RADUJKO SE SNIMA BEZ GAĆA: Isplivao klip iz toaleta, mlada pevačica ne zna kad je dosta!

Autor:

Zabava

15.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša poznata je po vrelom sazdržaju koji kači na društvene mreže.

EMA RADUJKO SE SNIMA BEZ GAĆA: Isplivao klip iz toaleta, mlada pevačica ne zna kad je dosta!

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Mlada pevačica i influenserka, Ema Radujko, jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce jako često iznenadi i oduševi vrelim fotografijama, zbog kojih jako često ima probleme, pa se bori sa negativnim komentarima, a više puta joj je čak i bio ugašen nalog. 

Međutim, otkako se vratila na Instagram atraktivna pevačica iz dana u dan iznenađuje svojim novim objava, a poslednji stori koji je podelila na pomenutoj društvenoj mreži odmah je izazvao velike rekacije. 

Naime, Ema su u toaletu snimala u uskoj crnoj haljini, koja je u predelu kukova imala samo lance, zbog čega su svi shvatili da ona prilikom nošenja te odevne kombinacije ne nosi donji veš. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko bez gaća

Poznato je da Ema ne mari za negativne komentare i žestoke osude koje svakog dana dobija na svim profilima koje ima na društvenim mrežama, te nastavlja da radi ono što voli i kači sadržaj, za koji mnogi smatraju da je preterano provokativan za njene godine. 

Mlada pevačica mnogo vremena provodi u teretani i radi na svom fizičkomn izlfedu zbog čega je više puta, što u medijima, što putem društvenim mreža rekla da nema nameru da se zakopčava jer je previše uložila u svoj fizički izgled. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Podsećamo, Ema je nedavno u jednoj emisiji progovorila o svojoj ljubavnoj vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, iako je o njihovom odnosu dugo ćutala i pokušavala da sve detalje sakrije od javnosti. 

Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest - nasmejala se Ema.

Republika

Foto: instagram.com/emaradujko

Ema Radujko i Uroš Račić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Džomba

16.09.2023 07:48

Legalizovati prostituciju kako, bi uplaćivali za penziju i zdr. zaštitu.

Marko

18.09.2023 19:29

Po pokretima i ponasanju je totalna kopija Dzehve.