MIKI ĐURIČIĆ DOBIO SINA: Arsenije stigao na svet, počelo SLAVLJE u Kupinovu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikijeva supruga se danas porodila i na svet donela dečaka, kom su roditelji dali ime Arsenije!

MIKI ĐURIČIĆ DOBIO SINA: Arsenije stigao na svet, počelo SLAVLJE u Kupinovu! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši zadrugar Miki Đuričić danas je dobio drugo dete. Njegova supruga Angelina se porodila i na svet donela sina, kom su Miki i ona dali ime Arsenije. Slavlje u domu je već počelo, a attmosferu iz doma Đuričića podelio je Mikica Bojanić.

Đuričić se oglasio i otkrio kako se oseća.

- Hvala na čestitkama! Jako sam srećan, dobio sam sina, Arsenije se zove! Sve je, hvala Bogu, prošlo u najboljem mogućem redu, žena mi je dobro, porodila se carskim rezom. Beba ima pet kila, dugačka je 57cm… Presrećan sam - rekao je Miki za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Slavlje u domu Mikija Đuričića

Đuričić je pre tri godine postao otac prvi put, kad je na svet došla njegova ćerka Dunja, zbog koje je, kako se kaže, totalno promenio.

ZNAČENJE IMENA ARSENIJE

Ime Arsenije potiče od grčke reči "arsenios", što znači hrabar i muževan. Smatra se da će dečaci koji ponesu ovo ime biti veliki junaci, zaštitnici i borci i da će iz svih životnih iskušenja izaći kao pobednici. Takođe, oni su i uporni, i nepokolebljivi, a iznad svega cene slobodu i pravdu.

Ovo ime bilo je izuzetno popularno u 17. i 18. veku, a potom i u prvoj polovini 20. veka. Poslednjih dvadesetak godina ime Arsenije se našlo u stotinu najčešće davanih imena dečacima rođenim u Srbiji, a popularno je i u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miki Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading