NAKON 20 GODINA ČUVENI BEND PONOVO NA OKUPU: Vest o oproštajnoj pesmi muzičke senzacije rasplakala javnost

Autor: P. R.

Zabava

15.09.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se raspala 2004. godine, popularna tinejdž grupa ponovo zajedno!

NAKON 20 GODINA ČUVENI BEND PONOVO NA OKUPU: Vest o oproštajnoj pesmi muzičke senzacije rasplakala javnost

Foto: www.profimedia.rs

Popularna grupa koja je harala devedesetih i ranih dvehiljaditih godina, NSYNC (transkr. Ensink), ponovo će se okupiti nakon što se raspala 2004. godine i, po svemu sudeći, izdati novu muziku za svoje verne fanove.

Naime, nakon što su se članovi nekadašnje tinejdž senzancije, među kojima je i poznati pevač Džastin Timberlejk, pojavili na nedavno održanoj dodeli MTV nagrada za najbolje spotove, otkriveno je da će njihova nova pesma izaći uskoro, i to u okviru animiranog filma, trećeg nastavka serijala "Trolovi".

Inače, glasine o ponovnom okupljanju kruže već nekoliko nedelja, a pojačale su se nakon što se bend ove nedelje zajedno pojavio na bini VMA, gde su muzičkoj zvezdi Tejlor Svift uručili nagradu za najbolji pop video.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

NSYNC

Međutim, činilo se da je Sviftova bila više uzbuđena što je bend ponovo zajedno nego što je dobila nagradu jer je viđena kako ustaje sa svog mesta, vrišti i navija za njih, naizgled u potpunoj neverici da su momci ponovo zajedno.

Petorka je dodatno pogrejala spekulacije o novoj pesmi kada su podelili snimak u kojem su sinhronizovali scenu "Prijatelja", u kojoj Džoi Tribijani i Rejčel Grin lukavo ispituju jedno drugo kako nešto "kuvaju" u tajnosti.

Kao što možete zamisliti, fanovi benda su bili prilično uzbuđeni zbog ovih vesti. Inače, "Bolje mesto" (eng. Better Place), kako nosi naziv nove pesme, biće prvi put da "Ensink" objavljuje muziku od 2002. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading