ZORANNAH PONOVO RAZBESNELA FANOVE: Zbog dečka napravila "grešku u koracima", pljušte žestoke prozivke!

Autor:

Zabava

30.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna blogerka nalazi se na meti osuda zbog ovakvog ponašanja u vezi, fanovi ne prestaju da je opominju.

ZORANNAH PONOVO RAZBESNELA FANOVE: Zbog dečka napravila "grešku u koracima", pljušte žestoke prozivke!

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

 

 

Iako su joj pratioci na TikToku nedavno tražili da prikaže dečka i objavi selfi sa njim, nedugo nakon što je to uradila, mnogi su zaključili da je blogerka kompletan život posvetila isključivo fudbaleru, te da se ponovo "izgubila".

Naime, ona je krenula redovno da objavljuje snimke, a gotovo u svakom spominje dečka, što su primetili njeni fanovi, pa su krenuli da je "opominju":

- "Dobro, devojko, shvatili smo da imaš dečka", "Dečko, pa dečko", "Imaš li ti život?"... - bili su samo neki od komentara na ovu temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading