ZORANA PAVIĆ JE SMRŠALA 30 KILOGRAMA PA ODALA I KOLEGE KOJE RADE OVO: Jedna namirnica joj svaki put "UBIJE" APETIT, a sledeća navika joj je"SPRŽILA" ŽELUDAC

Autor: N.J.

Lifestyle

16.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednu stvar morate obratiti pažnju.

ZORANA PAVIĆ JE SMRŠALA 30 KILOGRAMA PA ODALA I KOLEGE KOJE RADE OVO: Jedna namirnica joj svaki put "UBIJE" APETIT, a sledeća navika joj je"SPRŽILA" ŽELUDAC

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, E-stock

Pevačica Zorana Pavić uspela je da smrša 30 kilograma. Naime, ona nikada nije krila kako je uspela to da postigne. Osim laserskih tretmana koji su joj pomogli da smrša, objašnjava da to nije jedino kroz šta je morala da prođe. U međuvremenu je počela i sa zdravijim načinom ishrane, ali i da trenira.

Otkrila je da je mnogo promenila fizički izgled uz pomoć lasera, ali da je i sama morala da načini određene korake.

- Radila sam neke rigorozne varijante koje nikome ne bih preporučila. Kada ih pominjem uvek se ogradim i kažem ja to ne preporučujem. Ja sam za kratko vreme želela da budem top. Ali je to uticalo, s obzirom na to da je dalo efekte, da promenim način ishrane, da krenem sa teretanom, fizičkom aktivnošću... Srećna sam stvarno što mogu sve pogodnosti laserskog centra da koristim, a onda to sve zajedno daje razultat - kaže ona da u laserski centar idu i druge poznate ličnosti:

- Tamo ide i Keba, Ana Nikolić, Lidija Vukićević. Obostrano je zadovoljstvo kada stignu rezultati - rekla je ona pre nekoliko godina za medije.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kako je smršala Zorana Pavić

Napredak vidi po pantalonama.

- Više vidim to po stvarima. Čak mi taj podatak, da budem iskrena nije mnogo bitan, već da sam zategnuta i da je to to, što bi se reklo. U šali sa mojim drugaricama, naručito sa mojom prijateljicom iz laserskog centra imam bele pantalone iz srednje škole. Cilj mi je da u njih uđem jer ih čuvam. Bile su mi najdraže i veoma talične pantalone. Mislim da je tu nekih još četiri, pet kilograma - to je onda neka težina iz škole - rekla je ona za "Blic" i pojasnila da proces nije bio lak.

Takođe, jednom prilikom je otkrila da je 20 dana jela samo živ limun bez kore. Upravo to je navedena navika koju ističe da ne bi nikome preporučila.

- Jednostavno su se sklopile kockice, ali se nisu dugo ni sklapale. Bila sam na rigoroznoj dijeti i prilično sam upropastila želudac, jer sam ga spržila što bi se reklo. Ono što bih preporučila, s obzirom na to da je limun u svim dijetama, da je meni (ne mora da znači da će drugima), kada uzmem tu krišku limuna, meni to ubije apetit. Nekom hoće, nekom neće to je sve individualno, ali mi je pomoglo.

Zorana je jednom prilikom istakla da joj zapravo pomogla i ishrana koja podrazumeva zamrznuto voće i to šumsko ujutru, kao i supica bez testenine i belo meso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading