KO ĆE BITI NOLETOV PROTIVNIK U FINALU TORINA?! Alkaraz i Medvedev presuđuju, u igri je i treći - DETALJNE KALKULACIJE!

Autor: Republika/Mondo

Sport

17.11.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će danas saznati i sa kim igra u polufinalu završnog mastersa u Torinu.

KO ĆE BITI NOLETOV PROTIVNIK U FINALU TORINA?! Alkaraz i Medvedev presuđuju, u igri je i treći - DETALJNE KALKULACIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa u Torinu kao drugoplasirani u svojoj grupi pošto ga je "pogurao" Janik Siner. Italijan se borio kao lav protiv Holgera Runea, iako je i uoči meča već znao da je u polufinalu, tako da je posle tri uzbudljiva seta došao do treće pobede pred domaćom publikom i - bar po onome što smo videli od njega do sada - čak prvi kandidat za titulu na završnom mastersu.

A, sa kim će Novak Đoković i Janik Siner igrati u polufinalima koja su na programu u subotu? Postoji nekoliko scenarija za drugu grupu i iz nje je za sada sigurno da mogu da prođu samo Karlos Alkaraz, Danil Medvedev i Aleksander Zverev, dok je definitivno eliminisan Andrej Rubljov.

rvo se od 14.30 sastaju Karlos Alkaraz i Danil Medvedev i to je ključni meč ove grupe, dok ćemo nakon toga od 20.30 možda videti i "mini dramu" u susretu Andreja Rubljova i Aleksandera Zvereva koji mogu sve da zakomplikuju. Evo kakva je situacija i kakvi su sve scenariji u opciji pred današanje mečeve na zatvaranju grupne faze, zapamtite samo da Novak Đoković igra sa prvoplasiranim.

  • Bez obzira na rezultat, ako Alkaraz pobedi Medvedeva i Rubljov pobedi Zvereva, Alkaraz je prvi u grupi i Medvedev drugi.
  • Bez obzira na rezultat, ako Medvedev pobedi Alkaraza i Rubljov pobedi Zvereva, Medvedev je prvi u grupi, a Alkaraz drugi.
  • Bez obzira na rezultat, ako Medvedev pobedi Alkaraza i Zverev pobedi Rubljova, onda je Medvedev prvi, a Zverev drugi. Tada je Alkaraz eliminisan.
  • Ako Alkaraz pobedi Medvedeva u dva seta, a Zverev pobedi Rubljova u dva ili tri seta seta, tada je Alkaraz prvi, a Medvedev drugi.
  • Ako Alkaraz pobedi Medvedeva u tri seta, a Zverev pobedi Rubljova u dva ili tri, onda je Medvedev prvi, a Alkaraz drugi.

U svakom slučaju znamo da bio Novakov protivnik Alkaraz ili Medvedev (ili na kraju Zverev), da će srpski teniser biti veoma motivisan i da će želeti da dođe do svog sedmog pehara na završnom mastersu, posebno sada kada mu je data druga šansa da dođe do toga.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading