ZBOG OGLASA IZGUBIO ŽIVU GLAVU? Novi detalji monstruoznog ubistva u Jagodini: Mladić (19) pretukao, pa zaklao Zorana (70)

Autor:

Hronika

17.11.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni muškarac objavio je da prodaje stan, isti onaj u kom je iskasapljen, kao i automobil i laptop.

ZBOG OGLASA IZGUBIO ŽIVU GLAVU? Novi detalji monstruoznog ubistva u Jagodini: Mladić (19) pretukao, pa zaklao Zorana (70)

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni muškarac

Devetnaestogodišnjak iz Paraćina osumnjičen je da je u sredu popodne metalnom šipkom pretukao, a zatim nožem zaklao Zorana S. (70) iz Jagodine.

Kako se saznaje, policija i Više javno tužilaštvo u Jagodini koje vodi istragu ispituju motiv ovog zločina, a pretpostavlja se da su žrtva i osumnjičeni stupili u kontakt preko društvenih mreža.

Zločin iz besa

Na telu ubijenog muškarca uočeni su hematomi od udaraca šipkom, ubodne rane po telu i prerezan vrat, a tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Sve se desilo u stanu žrtve, a zločin je otkriven nakon što je policija primila poziv od prijatelja ubijenog muškarca, koji ih je uputio na adresu u naselju Stara Međica u Jagodini - kaže izvor i dodaje:

- Ubistvo je počinjeno u afektu, u naletu besa, jer je žrtva prvo pretučena, pa zatim izbodena, a zatim joj je i prerezan vrat.

Kako dodaje izvor, dodatnu misteriju unosi i to što je ubijeni muškarac zatečen iskasapljen i potpuno nag.

- Ispituje se priroda odnosa ubijenog i uhapšenog mladića, koji je nekoliko decenija mlađi od njega. Prema prvim rezultatima istrage, njih dvojica su se upoznali preko društvenih mreža i ubijeni muškarac ga je namamio u svoj stan - kaže naš izvor upoznat sa detaljima istrage i dodaje da se utrđuje motiv zločina, kao i priroda odnosa dvojice muškaraca.

- Ubijeni nije, navodno, krio da voli isti pol. Međutim, nije utvrđeno da su on i osumnjičeni bili u emotivnoj vezi. Inspektori su uzeli mobilne telefone i jednog i drugog i naloženo je veštačenje, kako bi se utvrdila priroda njihovog odnosa, kao i zbog čega je tinejdžer došao u stan žrtve kobnog dana - kaže sagovornik.

Razveo se i živeo sam

Prema rečima poznanika i komšija ubijenog, on je bio oženjen i imao je porodicu.

- Međutim, pre nekoliko godina se razveo i došao je da živi sam u stan, koji je zapravo bio lokal, ali je adaptiran u stan. Znamo da je posle razvoda bio naklonjen istom polu i on to nije krio. Uglavnom su kod njega dolazili mlađi, mršaviji muškarci - navode komšije i dodaju da mladić kog su videli ispred stana u sredu tokom uviđaja, nije bio mršav već krupniji momak.

- Nikada ga pre ovoga nismo videli. Dečko je možda došao nekim drugim povodom - zaključuju komšije.

Prema rečima poznanika pokojnog muškarca, on je već neko vreme u penziji.

- Ranije je radio i po nekoliko poslova i izdržavao porodicu. Za nas je bio dobar, nije nam pravio probleme. Potreseni smo - pričaju njegovi poznanici.

Ubijeni muškarac je, kako saznajemo, pre manje od mesec dana u grupama za oglašavanje stvari na prodaju, okačio da prodaje automobil "mazdu" i laptop, a u oglasima je ostavio i svoj broj telefona. Ipak nešto ranije, on je objavio da prodaje i stan, isti onaj u kom je iskasapljen.

Rasprodavao stvari

- Prodajem jednosoban stan, bivši lokal, u Jagodini na Sarinoj međi, 400 m od akva parka. Može i neka vrsta zamene za kuću sa placom ili vikendicu slične vrednosti - opisao je sada pokojni muškarac iz Jagodine.

Izvor kaže da je moguće da se ubijeni mladić javio na oglas.

- Možda je hteo da kupi auto ili laptop, pa je zato došao kod njega. Ispitaće se sve okolnosti - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading